Home
Cases
Contact
Menu

Technology with
a smile

Home > Cases > Barth Groep

Barth Groep

Vijf technische specialisten komen samen in één sterke groep. Aan Bureau Bright de taak om op zoek te gaan naar de gemene deler van deze verschillende bedrijven. Met ‘Technology with a smile’ is de basis gelegd voor een compleet vernieuwd merk: de Barth Groep. De ruim 200 enthousiaste vakmensen, met ieder een schat aan kennis en ervaring, zijn weer helemaal klaar voor de toekomst.

Van strategie tot en met executie
Positionering
Identiteit
Fotografie
Website
Van strategie tot en met executie
Positionering
Identiteit
Fotografie
Website

Strategie

Samen met de Barth Groep heeft Bureau Bright een stevig fundament gelegd waar het merk op kan groeien. Sessies met alle betrokken partijen zijn vertaald in een nieuwe strategie en positionering.

Identiteit

Op basis van het strategische plan hebben wij de Barth Groep een onderscheidend gezicht gegeven. De nieuwe corporate identity ademt het DNA van de groep. Tevreden klanten is het doel.

Websites

Omdat ieder onderdeel van de Barth Groep een eigen verhaal en specialiteit heeft, is gekozen voor zes verschillende websites. Alle websites vloeien voort uit het user experience design.

Technology with a smile

Het team van de Barth Groep combineert techniek met de drive om klanten ook een positief gevoel te geven. Dan pas zijn projecten geslaagd. De gedachte achter ‘technology with a smile’.

Logo design

‘Technology with a smile’ is door de designers van Bureau Bright op een creatieve manier verwerkt in de serie logo’s. De smile vormt de basis van het logo voor ieder bedrijfsonderdeel.

Be part of Barth

Goed personeel is moeilijk te vinden. Dat geldt ook voor de Barth Groep. Bright ontwikkelde een speciale ‘werken bij’ site om het wervingsproces in gang te zetten en tot een succes te leiden.

De Barth websites 5 afbeeldingen

Fotografie

De nieuwe fotografie straalt vakmanschap en klasse uit. Doorvertaald in de serie moderne sites die de developers van Bureau Bright ontwikkelden.

Wij halen alles voor je uit de kast

Meer klanten door slimme marketing?

Bekijk ook