Home
Cases
Contact
Menu

Hallo
Herfst!

Home > Cases > Metalura

Metalura 360° campagne

Niet alleen bij mooi weer, maar ook bij windkracht 12 kun je genieten van je terras of balkon. Om te laten zien dat het Metalura glassysteem ook uitermate geschikt is voor het najaar, ontwikkelden we een speciale herfstcampagne. De sfeervolle omni-channel campagne heeft als doel om bezoekers te trekken naar de Herfstfair en indirect te zorgen voor een salesboost. De campagne wordt crossmediaal ingezet om de potientiële koper zo effectief mogelijk te bereiken.

Omni-channel campagne
TV
Radio
Print
Social media
Hypertargeting
Landingspagina
Omni-channel campagne
TV
Radio
Print
Social media
Hypertargeting
Landingspagina

TV commercial

Ook als de wind om het huis giert kun je het gevoel van ‘buiten zijn’ ervaren. Die boodschap heeft onze art director doorvertaald in het script voor de 17” commercial, getoond op de lokale TV zender.

Radio commercial

Met het script van de TV commercial als uitgangspunt is ook de lokale radiozender ingezet om potentiële kopers naar de website te leiden. Het audio fragment triggert en brengt je in de juiste mood. Hallo Herfst!

Print advertenties

Naast de offline commercials zijn print advertenties ingezet. De juiste beelden zijn uitgekozen om uit het oog te springen. Samen met een aantrekkelijke copy heeft het als doel de lezer naar de Herfstfair te trekken.

Social media

De Hallo Herfst! commercial wordt gebruikt om de doelgroep te inspireren en om online verder te kijken. De online marketeers hebben hypertargeting op social media ingezet om meer bereik te genereren.

Fotografie

De fotografe wist precies de juiste beleving naar voren te brengen, de juiste hoek te kiezen en iedereen het herfstgevoel te geven. De fotografie van de campagne was leidend in alle uitingen. Zowel online als offline.

On-site

Alle uitingen leiden naar de website van Metalura, specifiek naar de speciale landingspagina die is ingericht voor de herfstcampagne. Website bezoekers zien overigens de prachtige fotografie verspreid over de hele website. Het geeft een optimale herfstbeleving.

Marketing power

Wij maakten relevante content dat precies past bij de vastgestelde persona. Van fotografie en video tot aantrekkelijke copy en banners, allemaal gelinkt naar de website.

Resultaat telt

Bureau Bright werkt resultaatgericht. Aan de hand van dashboards houden we de conversies continu in de gaten. Ons team stuurt de campagnes geregeld bij.

Wij halen alles voor je uit de kast

Meer klanten door slimme marketing?

Bekijk ook